Laxboden

Laxboden "dukar" upp med olika rökta laxar och gravlax. Här finner du även hemgjorda laxsåser, laxröror, skagenröra, olika schattneys lokal tillverkad getost,nybakt bröd etc.

Du är hjärtligt välkommen att komma in och handla det du vill ha eller varför inte göra en beställning till det du vill ha på ditt julbord.

Är det något du undrar då är du hjärtligt välkommen att skriva ett mail kungsadran.yodo.se/contact ell er ring 026-822 22, eller info@kungsadran.se

Laxboden

Vi säljer rökt och gravad lax i olika variationer, hemmagjorda såser, skagenröror och laxmackor. Perfekt för piknicken eller när oväntat besök kommer eller varför inte bara sitta själv och njuta av en Najad lax på hårt bröd.

Välkommen in till oss och utforska vad vi har att erbjuda. Restaurang Kungsådran befinner sig på Laxön i natursköna Älvkarleby och erbjuder luncher, catering, fester, à la carte med mer. Hitta till oss »

Kontakt | Facebook

Alla rättigheter reserverade Restaurang Kungsådran © 2020
Information om Cookies |
Sidkarta | Producerad av Precis Reklam i Yodo - Gör en egen hemsida till företag och föreningar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK